Snart 13 veckor gammal...

Tiden går så snabbt, Bella bara växer och växer :) På måndag fyller hon 13 veckor . Hon har nu lärt sig av sina (hund)vänner vad man kan använda pinnar till. I början verkade det dumt tyckte hon, men nu har hon märkt att det kan vara riktigt kul! Hon har nu också börjat reagera på sitt namn när man ropar på henne, vilket ju underlättar för oss alla :) Vi har nu också börjat träna lite att sitta fint. Det enda vi andra här i huset inte riktigt gillar är att allting måste vara så roligt att bita på!... Meen, sånt e livet :)
Även katterna har nu vant sig vid Bella..jo, det gick inte utan en liten smäll på nosen, men nu förstår de varandra så mycket bättre :) Alla nöjda och glada!
Jag måste även meddela att Milton, den stackarn som nån försökte skjuta, nu är på bättringsvägen! Såret läker fint och han springer, äter, jamar och betér sig som vanligt igen :) Gud så lycklig man kan va :)
Milton<3


Kommentarer
Kent

Var är filmen på Sam?

2011-04-15 @ 23:13:08
Madde

Den kommer,den kommer :)

2011-04-16 @ 01:17:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bella & Co.

Denna blogg handlar om Bella, vår hund av rasen Landseer som kom till oss den 2 april 2011, och hennes liv med en 6-personers familj samt bondkatten Ella och goldien Sam. Enjoy!

RSS 2.0