Midsommar 2011

Midsommaren firades med god mat och bl.a. pilkastning,badminton och kubb. Eftersom vädret inte var det allra soligaste valde man att inte utföra firandet vid villan, utan stannade hemma istället. Kvällen avslutades med en film.

Bilder,kuvia,pictures/photos...

...Det hade jag också gjort om jag haft hennes päls,stackarn.
...Åtminstone i denhär värmen...
Kan man någonsin tröttna på att fotografera blommor? :)

Sommarens första(?) riktigt varma dag

Är inte helt hundra på saken men jag tror att denna dag har varit i det varmare laget,22,4 grader i skrivande stund. Och MASSOR med mygg har vi,hela tiden.Man kan vara på gården i ungefär 5-10 minuters etapper,sen blir man galen. Men jag fick iallafal några bilder tagna under morgonen :)
Bella hittade nånting där brevid tunnan som hon tyckte va väldigt intressant,jag vet inte riktigt vad det va,något tuggbart har jag för mig dock. Jag tycker denhär 'blomsterängen' är så fin,fastän det bara e maskrosor :)
Milton njuter i skuggan :)

Det é Sommar :)

Dethär e alltså de flesta av de bilder jag tagit nu under senaste veckan :) Igår började sommarlovet,underbart! Men vi har redan en massa mygg ute,tummen ner för det :/ Dock skiner ju solen åtminstone för tillfället så man bör väl inte klaga (:

Bella & Co.

Denna blogg handlar om Bella, vår hund av rasen Landseer som kom till oss den 2 april 2011, och hennes liv med en 6-personers familj samt bondkatten Ella och goldien Sam. Enjoy!

RSS 2.0