Sommarens första(?) riktigt varma dag

Är inte helt hundra på saken men jag tror att denna dag har varit i det varmare laget,22,4 grader i skrivande stund. Och MASSOR med mygg har vi,hela tiden.Man kan vara på gården i ungefär 5-10 minuters etapper,sen blir man galen. Men jag fick iallafal några bilder tagna under morgonen :)
Bella hittade nånting där brevid tunnan som hon tyckte va väldigt intressant,jag vet inte riktigt vad det va,något tuggbart har jag för mig dock. Jag tycker denhär 'blomsterängen' är så fin,fastän det bara e maskrosor :)
Milton njuter i skuggan :)


Kommentarer
Siv

Ja idag har ni haft +27 nästan hela dan. Jag har ju Korsnäs temperaturen framme på skärmen. Det är för varmt för mej. Men mygg!! Jag hatar dessa ljudliga varelser. Jag tror att jag måste investera i en shootag. Kolla in www.shootag.eu Mygg kan verkligen förstöra en sommar.

2011-06-08 @ 23:16:34
Madde

Ja jag har också utvecklat en slags fobi för myggor känns det som,det finns ju knappt nåt värre! Och det värsta e att dom e överallt,med sitt extremt irriterande ljud...Dendär Shootag verkar ju bra. :)

2011-06-09 @ 10:01:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bella & Co.

Denna blogg handlar om Bella, vår hund av rasen Landseer som kom till oss den 2 april 2011, och hennes liv med en 6-personers familj samt bondkatten Ella och goldien Sam. Enjoy!

RSS 2.0