29/5/2011

Min pappa ropade på mig och ville att jag skulle komma ut med kameran. Han va så stolt över sin hund sa han. Hon är så ren och fin! (:

As time passes by...

Sen...?
(Google-bild)

4 månader & 5 dagar...

...Så gammal är Bella nu :)
Denhär veckan har det inte hänt så mycket,Bella växer såklart hela tiden, ett tag sen gick hon sin första runda runt "tåe"...dvs. runt 2,5km.
Det händer ibland att man p.g.a. hennes storlek glömmer hur liten hon egentligen är. Man blir irriterad över att hon ännu inte säger till de gånger hon behöver gå ut för att uträtta sina behov t.ex..
Jag funderar nu på om jag skulle ta med Bella på en öppethusdag i Bjurbäck som Kustens hundklubb anordnar 7 juli. Där får man testa på olika aktiviteter som agility och tävlingslydnad. :)
Det e väl allt som e på gång just nu!

Del 2: Filmer

Del 1: Bilder

Sam är verkligen förebild nr.1 för Bella. Allt han gör ska hon göra, helst på samma plats, samtidigt. Igår tog jag och Mattias ut dem båda på promenad och Bella vägrade gå om inte Sam gick framför henne. Hon älskar också att reta den stackars gamlingen. Inte en lugn stund, kan man höra honom tänka medan han suckar (:
Efter att det nu har regnat lite i två dagar har allting blivit så färggrannt och fint :) Snart e det sommar!!

Helgen.. :)

Man blir alltid så trött när man är vid villan!
Bella väckte mig så vi gick ut och jag tog kameran med mig för det var jättevackert väder och det enda som hördes var fåglarna. Luften var sådär härligt fräsch. (: Har nån film också från den morgonen tror jag,kanske jag lägger upp den sen...
Hände ju mycket som inte fastnade på bild förstås :)

Endast Elvis saknas...

Idag har inte så mycket hänt, vi gick ut ett varv, Bella springer av och an i huset jagandes en boll och så vidare. Varken Milton eller Truls är längre rädda för Bella, fast Truls har ändå lite svårare för att acceptera henne.
Elvis tror jag tycker om Bella eftersom hon springer runt hans bur och jagar honom. Den killen behöver lite motion! Och blir han trött är det bara att gömma sig i sin koja (:

Kallt, men solen skiner åtminstone!

Kom hem med skolbussen idag vilket innebär att jag kom hem nån gång innan 4. Sen gick vi nästan direkt ut och studsade på studsmattan. Bella svansade efter Sam som vanligt. Sen spelade jag och Bella fotboll medans Mattias satt och tittade på. Till sist tog sig Bella ett dopp i lergropen innan vi hann stoppa henne, och Sam tänkte göra likadant, men honom hann vi hejda i sista sekund. Så då blev det att ta fram handduken och börja torka...suck,bebisar.
Nu medans mamma och jag gjorde mat låg hon mitt på köksgolvet (där vi gick av och an) och försökte sova. Tänk så roligt det blir sen att ha en fullvuxen Landseer liggandes på golvet!
Här är ett klipp från förra helgen (:

Förr och Nu..

Inte alltför stor skillnad kanske, men nog har hon växt en del (:

Det är inte lätt att vara liten (:

Eftersom Bella älskar att vandra runt i diken och lera måste hon också bada i rent vatten nu som då :) Inte för att hon har något emot att göra det, men lite jobbigt är det att man måste se så liten och ynklig ut efteråt :)<3

Bella & Co.

Denna blogg handlar om Bella, vår hund av rasen Landseer som kom till oss den 2 april 2011, och hennes liv med en 6-personers familj samt bondkatten Ella och goldien Sam. Enjoy!

RSS 2.0